آبلیمو یکی از محبوبترین چاشنیها و مواد غذایی در سراسر جهان است که علاوه بر طعم دهی به غذاها، دارای...
خواص زنجبیل و نحوه استفاده از آن زنجبیل یکی از گیاهان دارویی پرخاصیت است که قرنها در طب سنتی، پزشکی مدرن...
حبوبات از مهمترین منابع پروتئین گیاهی هستند که نقش حیاتی در رژیم غذایی سالم دارند. این گروه از مواد غذایی...
مویز یکی از مقویترین و مفیدترین خشکبارها است که از خشک کردن انگور قرمز یا سیاه به دست میآید. این...
اسطوخودوس یا لاوندر (Lavandula) گیاهی معطر از تیره نعناع با گلهای بنفش زیبا و بویی مطبوع است که از دیرباز...
بامیه (با نام علمی Abelmoschus esculentus) یکی از گیاهان پرخاصیت است که در بسیاری از کشورها به ویژه در مناطق...
کنجد، دانهای روغنی و کوچک، با قدمتی طولانی در تاریخ بشر، نه تنها به عنوان یک افزودنی خوش طعم در...
خواص ذرت و نحوه استفاده آن ذرت (Zea mays) که با نام بلال نیز شناخته میشود، یکی از مهمترین غلات...
سماق، با نام علمی Rhus coriaria، گیاهی است که از دیرباز در طب سنتی و آشپزی مورد استفاده قرار گرفته...
سبوس برنج، لایه خارجی پوسته دانه برنج است که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، آنتیاکسیدانها و فیبرهای غذایی است. این...
زعفران، که به آن “طلای سرخ” هم میگویند، یکی از باارزشترین و گرانترین ادویههای جهان است. این ادویه از گل...
خواص سیاه دانه: گنجینهای از سلامتی در دانههای کوچک سیاه دانه که با نامهای دیگری مانند “شونیز” یا “حبةالسودا” نیز...